Apptocht door Haarlem

Ontdek Haarlem via de What’s App Experience.

Graag wat willen leren over Haarlem? En dit op uw eigen tempo? Met zelf de vrijheid te hebben om de tocht te onderbreken voor lunch, een kopje koffie op het terras of een heerlijk ijsje? Uiteraard krijgt u enkele ‘insider’ tips voor een leuke pauze.

De What’s App Haarlem Experience is een spel dat wordt gespeeld op de eigen telefoon.

U ontvangt allereerst een kaart van Haarlem samen met de uitleg van het spel. Via uw telefoon ontvang u vervolgens de opdrachten. De bedoeling is om een bepaalde locatie in de stad op te zoeken, hier een foto van te maken als bewijs dat de locatie ook echt is gevonden en daarna ontvangt u van de wedstrijdleiding weer de volgende opdracht. Door dit spel komt u dus op de meeste verrassende en verborgen plekjes van Haarlem.

Het spel duurt ongeveer 3 uur (incl. eventuele pauzes).

Dit uitje speelt u met één of met meerdere groepen (met of juist tégen elkaar) en kan in alle seizoenen.

Voor slechts € 15,00 per persoon kunt u gedurende 3 uur op pad (minimaal 6 personen)

BOEKEN:

Persoonlijke ontvangst, uitleg, koffie thee en wat lekkers € 9,50Bootje varen door de Haarlemse grachten € 14,50Workshop bonbons maken - vanaf 8 personen - inclusief 24 bonbons : € 26,50Afsluitende borrel met hapjes € 8,00Diner in een pittoresk Haarlems restaurant € 39,00Complete feestavond met diner, dj en/of band € 100,00Fotograaf, incl. digitale rechtenvrije reportage. € 50 per uur